torsdag den 22. juli 2010

Tomates provencales

Provence tomater

Skæt tomaterne over på tværs. Tag kødet og saft ud med en ske, og skær i små stykker. Bland kødet med hakket frisk timian, hakket persille, hakket hvidløg, salt og peber (og evt. lidt sukker, hvis tomaterne ikke er helt modne).
Kom denne blanding op i tomatskallerne, drys med rasp. Læg en smørklat over hver tomat, sæt i et ildfast fad og bag i ovnen ved 200-220 g i 20-30 min. Dejligt tilbehør til lam.


Tomates provençales

Couper les tomates en deux. Enlever la chair et couper en petits morceaux. Mélanger la chair de tomate avec du thym, du persil haché, de l’ail haché, du sel, du poivre et éventuellement un peu de sucre.
Remettre ce mélange dans les tomates. Ajouter un peu de chapelure (rasp) et des petits bouts de beurre. Mettre dans un plat huilé. Au four (200 degrés) 20-30 minutes.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar