Kalvebrisler med krebs og sukkerærter eller spinat
6 spædkalvebrisler, 400 g afskallede krebsehaler, 600 g sukkerærter, 100 g champignoner, 20 g trøfler, 50 g gulerødder, 50 g løg, en krydderbuket, 100 g smør (!!!), ½ l fløde, ½ l lys fond, 1 dl vermouth, 1 dl tør hvidvin.
Udvand brislerne i lidt vand 24 timer. Blancher dem hurtigt, afkøl dem og puds dem af.
Svits de hakkede løg og gulerødder i smø'r i en kasserolle. Anbring brislerne ovenpå. Spæd med vermouth, tør hvidvin og fond. Tilsæt krydderier (salt og peber) og krydderbuketten, læg låg på og lad det simre svagt 20-30 minutter.
Tag brislerne op. Passer fonden gennem en sigte og lad den koge ind.
Tilsæt fløde og champignoner. Lad det koge ind til en tyk sauce.
Når saucen er færdig, tilsættes brisler, krebsehaler og trøfler skåret i strimler.
Servér enten med sukkerærter eller smørdampet spinat.
torsdag den 22. juli 2010
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)

Ingen kommentarer:
Send en kommentar